top of page

PROJECTPARTNER

& BOUWTEAM

Meedenken aan de voorkant en het einddoel voor ogen houden. Integrale kijk op het project en de belangen van de klant behartigen, breder kijken dan de eigen horizon en dit alles met een praktische insteek. Dan ben je bij Infraverbinders aan het juiste adres. Werk samen met dé kennispartner op het gebied van infra. Je werkt samen met een projectpartner, die het hele project op het gebied van infra (inrichting openbare ruimte) van A tot Z voor je regelt. 

Onderaan de streep ben je de inzet van Infraverbinders meer dan dankbaar. Je herkent het vast wel. Voor de bouw van een pand of aanleg van nieuwe wegen wordt een begroting gemaakt. En o, ja we willen ook nog parkeerplaatsen, verlichting, een hek of een toegangsweg aanleggen. Voor die laatste ‘randzaken’ wordt vaak 10% van de volledige begroting berekend. Maar wist je dat deze 10% vaak voor 80% ellende zorgt? Reden hiervan is dat vanaf het eerste moment deze randzaken door opdrachtgever worden gezien als “sluitpost” en hier door niet goed worden afgestemd op het integrale geheel.

Als je na of dichtbij de oplevering bedenkt dat je eigenlijk ook een elektrisch toegangshek wilt plaatsen en de bestrating ligt er al in, dan heb je wel elektriciteit nodig. Een flinke onvoorziene kostenpost, want de bestrating moet open, de elektriciteitskabel moet gelegd en aangesloten worden en de bestrating moet daarna weer dicht gemaakt worden. Essentiële zaken waar je liever vooraf over nadenkt, of laat nadenken. Wij kunnen je hierbij helpen! Infraverbinders bundelt krachten tot een integrale gedachte en heeft dé kennis en het netwerk in huis om tot een optimaal en efficiënt ontwerp te komen dat in één keer gerealiseerd kan worden. Dit leidt tot een hogere kwaliteit, betrouwbare planning, minder faalkosten en een tijdige oplevering. 
 
Tijdens het hele proces word jij ontzorgd en op de hoogte gehouden van de voortgang. Infraverbinders realiseert vanaf de eerste ideeën en schetsontwerpen tot aan de oplevering én overdracht. We denken mee in praktische en realistische oplossingen. Simpel en doeltreffend. Geef ons het vertrouwen en het komt goed.

 

Benieuwd hoe wij jouw plannen realiteit laten worden? Neem contact met ons op. 
 

bottom of page