PROJECTMANAGEMENT

& UITVOERING

Wat biedt InfraVerbinders op het vlak van projectmanagement? De juiste inhoud, sterke communicatie en resultaatgericht werken. Wij zijn uw partner tijdens de realisatie van een bouwproject. Van de start tot eindoplevering. Ligt er al een ontwerp en zijn de vergunningen bijna rond, maar zoekt u nog een infrabouwpartner om het werk te realiseren? Dan bent u bij InfraVerbinders aan het juiste adres!

 

InfraVerbinders zal bij directievoering en/of toezicht als belangenbehartiger voor haar klanten in de civiele techniek optreden en nimmer haar belangen uit het oog verliezen. Iedereen die eerder te maken heeft gehad met het uitvoeren van infrastructurele werken begrijpt het belang van professioneel projectmanagement, directievoering en toezicht. Om financiële tegenvallers of uitloop in planningen te voorkomen, dienen opdrachtgevers zich te verzekeren van de best mogelijke expertise. Infraverbinders levert deze expertise.

 

InfraVerbinders heeft door vele eerdere infraprojecten de juiste ketenpartners aan boord om een project op te starten en te realiseren. Integraal denken en het project aanvliegen zit in ons DNA. Scherp zijn op kwaliteit en planning om het project binnen de gestelde eisen te realiseren. Op tijd opleveren en binnen budget blijven zijn de focuspunten. De klanttevredenheid staat op één.

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

1/1