MISSIE & VISIE

Over ons
Aangenaam! Wij zijn Erwin van den Berg en Marco Dudink en hebben inmiddels samen al 45 jaar ervaring in de infrasector. Ons bedrijf InfraVerbinders is voortgekomen uit de gedachte dat de infrasector beter en efficiënter kan én moet. Geen faalkosten, maar juist kwaliteit, transparantie, praktisch denken, doorzetten, op tijd opleveren, binnen budget blijven is bij ons de sleutel tot succes voor betere resultaten. 

Onze ervaring zit in de gehele infrasector. Van ontwerp tot calculeren, naar werkvoorbereiding en uitvoering, tot het gehele projectmanagement. We hebben ervaring in zowel kleine regionale projecten als grote integrale landelijke projecten. Regie is leidend voor het succes.

De kracht van Marco zit in ontwerp en realisatie, terwijl de kracht van Erwin in het integrale overzicht en processen zit. We zijn beide praktisch en resultaatgericht. Samen met de klant lossen we iedere uitdaging op. We zijn de verbinders van het infraproject. We doen daarom open en transparant zaken en richten ons op het creëren van een lange termijn waarde en relaties met klanten, maar ook onze partners. De kernwaarden van InfraVerbinders zijn: Bewust, Betrouwbaar & Bekwaam. Daar staan we voor.

De interesse in het vak is ontstaan door eigen ervaringen, waarin we veel fouten tegenkwamen. Als we nu eens mee kunnen denken aan de voorkant, dan zal het met onze ervaring toch beter kunnen? En zelfs sneller? Die vragen wilden we graag beantwoorden. Als bedrijf zijn we onafhankelijk en weten waar nodig de juiste partijen te vinden.

Als ondernemers kijken wij uit naar de toekomst, zonder het heden uit het oog te verliezen. Digitalisering, agile werken, we staan voor een enorme uitdaging en die willen we graag aangaan. We zijn traditioneel opgegroeid in de GWW-wereld en meegegroeid met de moderne technieken. De GWW-wereld is complex geworden. Met onze kennis en ervaring kunnen wij complexe klantvragen vertalen naar praktische oplossingen en daar de juiste mensen en middelen voor regelen. Wat ons drijft? We creëren de verbinding tussen mensen, komen met passende oplossingen en maken klanten daar heel blij mee.

 

Missie
Samen met onze opdrachtgevers werken aan ontwikkeling en realisatie van een toekomstbestendige werk- en leefomgeving. Dat doen wij als betrouwbare partner samen met diverse partijen. Onze kennis, eindeloos enthousiasme en netwerk staat altijd klaar. InfraVerbinders neemt het voortouw. 

 

Visie
De civiele techniek loopt als branche niet voorop in het transparant, meetbaar en efficiënt managen van projecten. Het is de visie van InfraVerbinders om de branche transparant te maken. Wij geloven in open, eerlijk en efficiënt werken.

over%20ons_edited.jpg