PROJECTPARTNER

& BOUWTEAM

Er valt nog veel te winnen op het gebied van efficiëntie, tijdwinst en reductie van faalkosten in de infrasector. Dat moet anders. Daarom besloten wij in 2020 te beginnen met InfraVerbinders. Een unieke constructie voor iedere opdrachtgever binnen de infrasector.
 

De naam zegt het al: wij zorgen voor verbinding en zijn uw projectpartner in de verbinding tussen alle infrapartijen die nodig zijn om een project goed neer te zetten. Het zijn soms vele partijen, maar en vanuit onze onafhankelijke positie zijn wij in staat draagvlak te creëren bij alle belanghebbenden. Daarnaast ontzorgen wij de opdrachtgever volledig. Er is slechts één aanspreekpunt voor het gehele project. Wij realiseren vanaf de eerste ideeën en schetsontwerpen tot aan de oplevering én overdracht. Wel zo makkelijk!

 

Samen met de opdrachtgever het avontuur van een nieuw project aangaan? Infraverbinders is de aangewezen partner om met het bouwteam de engineering tot aan oplevering op te pakken. Iedereen heeft een rol in dit proces en Infraverbinders zorgt voor de gehele infra-expertise. We bundelen de krachten, de kennis en het netwerk om zo tot een optimaal en efficiënt ontwerp te komen dat in één keer gerealiseerd kan worden. Dit leidt tot een hogere kwaliteit, betrouwbare planning, minder faalkosten en een tijdige oplevering. Het hoofddoel? Een tevreden klant. Samen met gespecialiseerde partners maken we werk van een minimale omgevingsimpact met de maximale innovatie.

 

Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

1/1